Ditt barn får riktig mat hos oss

En sprakande chili con carne, kyckling med ljuvligt doftande timjanssås eller favoriten, spagetti med köttfärssås. Detta är bara några exempel på all den mat vi lagar själva, med kärlek och miljömedvetenhet i vårt eget kök.

Barnets behov av näringsriktig mat ligger som grund för vår matpolicy, där råvarornas kvalitet är av största betydelse. Vår matsedel varieras i fyra veckors intervall och under varje period får barnet möjlighet att pröva någon ny rätt. Det är ju också ett äventyr!

Självklart följer vi lagar, förordningar och rekommendationer vid hantering och sammansättning av våra måltider och mellanmål.

Frukt ingår som en självklar och daglig del i Kokalites näringsfilosofi. Alltid på förmiddagen och sent på eftermiddagen.

Vi har märkt att intresset för mat har ökat bland barnen. Det blev så stort att vi tillsammans gjort en kokbok, med egna recept. Vill du ha inspiration i din vardag, kan du beställa den till självkostnadspriset 50 kronor, genom att skicka ett mail till karin@kokalite.se

Och vem vet, äpplena vi bjuder på kanske kommer från Kunskapens träd?

 

Matpolicy

 
Matsedel

STÅ I KÖ