Ny hälsning från Versailles i Frankrike!

  Nu har jag fått vara med om något spännande. Jag har besökt ett fantastiskt slott som heter the castle of the Sun King! Vet ni vad det namnet betyder? Det är en pojke som heter Pierre som hjälpt mig att skriva och han hoppas att ni också ska få besöka slottet någon gång. Pierre går i klass 2B och han hälsar att jag är mycket glad! :)      

December

Billy är i Frankrike!

Bonjour! Förra veckan kom jag till Frankrike. Jag stannade i Versailles (15 km från Paris) över helgen.! Eftersom jag hörde att er gamla nalle Teddy stannade kvar i Frankrike i våras så har jag tittat efter honom. Tyvärr har jag inte fått syn på honom ännu. Frankrike är ett stort land! Nästa vecka ska jag åka till Pierre Corneille som är en grundskola. Där ska vi spana efter ett nytt resmål för mig Jag hör av mig igen!  

Hälsningar från eleverna i All Saints School!

We are so excited to have Billy Bear visit All Saints School today. We think it is s really great idea to send him on an unknown journey. Aimee´s Gran found him on her doorstep and asked if we would like to spend the day with him. We would love to know how far Billy travels by May 2018. Thanks for giving us the opportunity to take part in his adventure. Kind regards St Georges´s class Jag fick göra mycket kul med klassen t.ex. följde jag med till kyrkan där hela skolan samlats. Det går 117 elever i den här skolan. Extra kul var det att leka ute med alla barn. De är ungefär lika gamla som ni är. När jag var där var det "odd sock" dagen och vi skulle tänka på att vi alla är unika och olika. Jag tycker det påminner om när ni har "Rocka sockorna" dagen, eller vad tycker ni? Några lektioner fick jag också vara med på. Det var matte, dans och en lektion om Sydamerika.  

November

Billy är i England

Nu har jag börjat min resa! Den 6 november fick jag följa med en farmor som varit och hälsat på sina barnbarn. Vi åkte från Stockholm till Bristol med flyg. Sedan fick jag åka bil till en liten stad som heter Clevedon. Clevedon ligger nära Bristol Channel. Där finns det andra högsta tidvattnet i världen. När jag tittar över kanalen kan jag se södra Wales kust. Titta så fint det är! Jag sitter på en pir och bakom mig kan ni se kullarna i Wales. I morgon ska jag hälsa på barnen i en skola här i Clevedon. Jag hoppas att ska få fortsätta min resa snart!       Titta så fint det är! Jag sitter på en pir och bakom mig kan ni se kullarna i Wales.      

November 2017

Hej! Det är jag som är nallen Billy. Min resa började redan för några veckor sedan när Sussie kom och köpte mig på Ullared. Det var tur att hon hittade mig för jag var trött på att sitta i hyllan och titta på allt folk som gick förbi. Jag fick åka bil med henne till Rotebro och där tog hon in mig till ett rum fullt av barn. Det var jätteroligt! När jag kom dit hade jag förstås inget namn men barnen röstade fram mitt fina namn Billy. När jag sedan förstod att jag ska få åka ut i världen blev jag ännu gladare. Jag känner mig pirrig i magen.......

Nallen Billys Resa

Nu är det dags för klass 2 att skicka ut en nalle på äventyr i världen. Klassen är förstås ivrigt påhejade av treorna som gjorde detta förra läsåret. På denna sida kommer ni att kunna följa nallens resa.  
STÅ I KÖ

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta. Läs mer

Stäng